top of page

Waarom u volgende zomer op cruise moet vertrekken naar de Middellandse zee

Luxe, comfort en alles in uw eigen tempo Iedereen droomt wel eens van het maken van een cruise in een mooi zonnig gebied. Toegegeven, een cruise is een ideale manier om in alle luxe en comfort op een rustig tempo de cultuur en bezienswaardigheden van een regio te ontdekken. Dit is waarom u volgende zomer toch maar eens een cruise naar de Middellandse Zee zou moeten boeken.

Het is niet zo duur als wordt beweerd


Een mythe die we regelmatig horen, is dat een cruise duur is. Maar met slechts één prijs die u voor elk onderdeel van uw vakantie moet betalen – van eten tot accommodatie – blijkt een cruise vaak gelijk geprijsd of zelfs goedkoper te zijn dan een traditioneel uitje. Zeker voor families en grotere groepen is een cruise een kosteneffectieve manier van reizen.


Een cruise is niet enkel voor gepensioneerden


Een cruise alleen geschikt voor ouderen? Met zoveel cruisemaatschappijen, cruiseschepen en bestemmingen om uit te kiezen, is niets minder waar. Van relaxte riviercruises voor degenen die genieten van hun pensioen tot solocruises voor degenen die er de voorkeur aan geven om alleen te verkennen, er is echt iets voor iedereen.


Word elke dag ergens anders wakker


Een van de leuke dingen van een cruisevakantie is het feit dat u elke dag ergens anders wakker wordt, maar uw koffer maar één keer hoeft uit te pakken. Dit geldt met name in de Middellandse Zee, waar de korte afstanden ideaal zijn voor havenintensieve routes die gericht zijn op een grondige verkenning van een bepaalde regio.


Geniet van de hoogtepunten van de Egeïsche Zee tijdens een Griekse eilandhopcruise, breng een week la dolce vita door aan de prachtige kust van Amalfi of cruise over de turkooisblauwe wateren van de Adriatische Zee tijdens een Kroatisch eilandavontuur – de keuze is aan u.


Boek uw cruise met Deluxe Travel


Deluxe Travel is een reisagentschap gespecialiseerd in cruises en werkt hiervoor samen met verschillende rederijen. Hierdoor bent u verzekerd van de beste reis voor een cruise in de periode die u voor ogen heeft. Met een gevarieerd aanbod is het mogelijk om een cruise volgens uw budget te boeken. Of u nu budgetvriendelijk wilt reizen of wilt genieten van een luxekamer aan boord met butlerservice.

48 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page