top of page

GOLFREIZEN

Een luxe golfvakantie is de ideale combinatie van relaxen, op reis gaan en een balletje slaan. Wij selecteren voor u de ideale golfbestemming met de allermooiste golfoorden. Veel hotels hebben zelfs een eigen golfterrein. Wij zorgen dat uw golfmateriaal mee kan, we reserveren op voorhand de greenfees en de tee times, zo vertrekt u zorgeloos op golfvakantie.

GOLFREIZEN

Ideale combinatie van reizen, relaxen en een balletje slaan

  • Mooie bestemmingen

  • Voor iedere golfer wat wils

  • Eigen golfmateriaal mee

Recente reisaanbiedingen, nieuws en tips over Golfreizen

Pine-Cliffs-suites-site-3-2022.jpg

Golfen onder de Portugese zon!

Golf in Portugal is erg populair onder buitenlandse golftoeristen. Er zijn maar liefst 76 golfclubs in Portugal te vinden. Golf in Portugal staat bekend om de ideale weersomstandigheden en de hoge kwaliteit van de Portugese golfbanen. De meest populaire golfbanen in Portugal liggen in de Algarve.

Paar in golfkar

Canarische Eilanden

Europees en toch heel exotisch. De Canarische eilandengroep biedt tegelijkertijd het beste van Spanje en het klimaat van Noord-Afrika. Het hele jaar door kan men Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuertaventura en La Palma bezoeken en zich in de zomer wanen. Voor de Europese toerist zijn deze eilanden de winterbestemming bij uitstek geworden. Golf hier op de prachtige golfbanen met een schitterend contrast van het groen van de golfbaan en het blauw van lucht. Dit alles met een redelijke zekerheid tot goed weer !

Het kasteel van Schotland

Verenigd Koninkrijk de "bakermat" van de golfsport

In Groot-Brittannië bieden wij golfreizen in onder meer de regio Schotland. Dit land heeft alles wat u zich kunt bedenken voor een geslaagde golfvakantie: whisky, de romantiek van de clans en een rijkdom aan kastelen, historische bouwwerken en ca. 500 golfbanen. Maak hieronder uw keuze en reserveer één van onze golfarrangementen in Groot-Brittannië.

bottom of page