top of page

OVER ONS

Voor al uw reisplannen

Deluxe Travel biedt sinds jaren eersteklas reisplanningsdiensten en -advies. Ik ben een ervaren reisagent en een expert in het vinden van lage tarieven en het helpen van klanten om de beste reisaanbiedingen te vinden op basis van hun specifieke voorkeuren. Droom je van een bepaalde reis?
Ik regel het graag voor je.
Neem gerust contact op!

Camel Tour

Ontmoet het team

TIPS VAN HEN DIE JOU VOOR GINGEN

Tevreden klanten zeggen het voort

Ik vind het fantastisch om klanten te helpen de perfecte bestemming voor hun volgende reis te vinden en na afloop over hun belevenissen te horen. Ontdek de fantastische ervaringen die mijn klanten hebben gehad na te hebben gewerkt met DELUXE TRAVEL. Bekijk hieronder een aantal beoordelingen en zie hoe ik ze heb kunnen helpen bij het verkennen van de wereld.

arlette_edited.jpg

Goede en persoonlijke begeleiding bij het samenstellen van de reis. Alles was tot in de puntjes geregeld. Na opmerking over de kamer in het hotel heeft Stijn voor ons een gratis upgrade verzorgd! Wij zijn fan en boeken zeker opnieuw.

A. Bervoets

Deluxe Travel streeft altijd naar volledige klanttevredenheid. Deluxe Travel is opgericht met als doel de beste vakantiedeals voor jou te kunnen scoren. Of je nou een vakantie op een enkele bestemming of een complete wereldreis wilt; alles is mogelijk. Wat je reiswensen ook zijn, we zijn er om je te helpen.
Deluxe Travel, is zelfstandige ondernemer en aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel lid van ANVR (5471) en SGR (3642). 
U boekt en betaalt aan United Travel (KvK nummer 59901152)

bottom of page