top of page
Scuba-duiker en Koralen

DUIKREIZEN

In de kraakheldere zee zie je de mooiste vissen, het meest kleurrijke koraal en de grootste zeeschildpadden. Duiken is iets wat je eens in je leven gedaan moet hebben. Laat je meeslepen en betoveren door de bijzondere, magische onderwaterwereld en ontdek wat er allemaal op je staat te wachten!

DUIK VAKANTIE

Zon, strand en vooral ZEE staan hier centraal

  • Mooie bestemmingen

  • Voor iedere duiker wat wils

  • Duiken met professionele en erkende instructeurs 

Recente reisaanbiedingen, nieuws en tips over Golfreizen

Image by Adrian Dascal

Eeuwenoude cultuur en duikers-walhalla!

Tijdens een duikvakantie in Egypte voel je je letterlijk als een vis in het water. De Rode Zee is een fascinerende samensmelting van factoren: de prachtige koraalriffen en het helderblauwe water. Populaire duikspots in Egypte zijn onder andere Hurghada en Marsa Alam. De meest bijzondere plekjes zijn de parelwitte stranden van Sharm el Sheikh, het wrak in de straat van Gobal en Samadi, waar je kunt duiken met wilde dolfijnen.

0A843E04DA96D0C0EF214F2FE7002F50.jpg

Ontdek duiken op Curaçao

Net als zijn buren, Aruba en Bonaire, biedt Curaçao volop duikmogelijkheden. Dit Caribische eiland heeft geweldige koraalriffen, muren en gezonken schepen.

De duikplekken van het eiland zijn beschermd tegen sterke stroming, er is weinig rivierafvoer om het zicht te belemmeren en het water is het hele jaar door warm, waardoor dit een geweldige plek is voor diegenen die net hun eerste bellen blazen of een nieuwe vaardigheid leren. De meeste duikplekken op Curaçao zijn vanaf de kust bereikbaar en de meeste resorts hebben prachtige huisriffen om te verkennen.

Bootduiken is echter de voorkeursmethode voor duikoperators op het eiland. Houd er rekening mee dat Mushroom Forest een van de weinige duikplekken is waar een bootduik nodig is.

boot Market

Duiken in Azie

De Koraaldriehoek bevindt zich in het epicentrum van duiken in Azië. Dit ecosysteem strekt zich uit over de wateren van vier Aziatische landen: Indonesië, Maleisië, de Filippijnen en Oost-Timor, en herbergt een verbazingwekkende diversiteit aan zeeleven. Deze wateren bevatten 76% van 's werelds soorten koraal, meer dan 2000 soorten rifvissen en zes van' s werelds zeven soorten schildpadden.

Azië is gezegend met allerlei ontmoetingen met grote vissen. Duik naast scholen manta of de raar, maar wonderbaarlijke mola mola in Indonesië, ga naar de Filippijnen voor honderden vos- en walvishaaien of ontmoet de hamerhaaien van Japan.

Historische wrakken wachten om ontdekt te worden, koraalriffen bieden een gloed van kleur en dramatische wandduiken zijn er in overvloed. Duiken in Azië heeft het beste van twee woorden en zorgt ervoor dat duikers terugkomen voor meer.

bottom of page