top of page
Sahara desert.jpg

Groepsreizen

Samen erop uit?

Bij Deluxe Travel geloven we dat reizen het leukst en meest lonend is wanneer je het deelt met anderen. Daarom hebben we een scala aan spannende groepsreizen samengesteld, speciaal ontworpen voor avontuurlijke reizigers zoals jij.

Of je nu een solo-reiziger bent die nieuwe mensen wil ontmoeten, een stel dat graag samen de wereld wil verkennen of een groep vrienden die herinneringen voor het leven willen creëren, onze groepsreizen bieden de ideale gelegenheid om samen op avontuur te gaan.

Groepen, klein tot groot

Wij bedenken en organiseren jouw groepsreis.

Bedrijven, verenigingen, serviceclubs, sportclubs, scholen, privépersonen… of je nu met een kleine of grote groep een daguitstap, een incentive of een weekendje teambuilding op de agenda hebt, wij verrassen je met originele mogelijkheden. Een unieke bestemming in binnen- of buitenland, een apart verblijf, gastronomie die je laat watertanden, activiteiten die je blij maken… Wij bedenken én organiseren die groepsreis helemaal op maat. Voor jou.

Groepswandeling
Reisbureau

Alles geregeld

Alles tot in de puntjes verzorgd

Bovendien regelen we al het vervoer, inclusief vluchten, transfers en binnenlandse verplaatsingen. Je hoeft je geen zorgen te maken over logistiek of timing, want wij zorgen ervoor dat je veilig en op tijd van de ene bestemming naar de andere reist.
 

Tijdens de reis staat ons ervaren team van reisleiders altijd klaar om je te begeleiden en te ondersteunen. Ze zijn goed geïnformeerd over elke bestemming en delen graag hun kennis en passie met jou. Of je nu vragen hebt, hulp nodig hebt bij het regelen van optionele activiteiten of gewoon behoefte hebt aan lokale tips, onze reisleiders staan altijd voor je klaar.

bottom of page